Hoe presenteer ik mijzelf?

 

BoekAls ik het woord ‘presenteren’ hoor, denk ik aan het geven van een presentatie. Het presenteren van een televisieprogramma, het presenteren van een evenement of aan het geven van een presentatie voor mijn baas of collega’s.

Dat betekent voor mij dat ik gedachten, onderwerpen of standpunten ga weergeven in een goed lopend verhaal. Het doel is dan om een ander te informeren, te entertainen of misschien zelfs te overtuigen. Dus kennis te laten maken met een bepaald onderwerp.

Iedereen krijgt minstens 1 keer in zijn of haar leven te maken met het geven van een presentatie. Daarom is er meer dan genoeg aanbod om te leren presenteren. Je kunt trainingen volgen, boeken lezen, coaches inschakelen, jezelf technieken aanleren of gebruik maken van één van de vele andere opties.

Maar presenteren is meer….Het betekent namelijk: voorstellen, vertonen, laten zien wie je bent!

Het geven van een presentatie is voor veel mensen lastig of eng, zeker als we ons zelf mogen presenteren. En dat is nu juist waar we in dit boek naar kijken. “Hoe presenteer ik mijzelf?” Hoe kan ik een ander laten zien wie ik ben en waarom ik de juiste persoon ben voor die baan of opdracht!

Waar staat presenteren voor als je kijkt naar de vraag: “hoe presenteer ik mijzelf?” Hoe kan ik een ander laten zien wie ik ben? En waarom ik de juiste persoon ben voor die baan of opdracht!

Zie jezelf maar als het onderwerp, een merk, een dienst of een product!

Hoe presenteer ik mijzelf?
Op de arbeidsmarkt…
In dit boek ga je praktisch aan de slag met het presenteren van jezelf (op de arbeidsmarkt!)

Het boek: “Hoe presenteer ik mijzelf?” is nu te bestellen.

 

3 reacties op “Hoe presenteer ik mijzelf?”

  1. Saskia heeft in haar eigen stijl een mooi, duidelijk en passend eBook gemaakt. In dit boek wordt in een heldere taal behandeld hoe je jezelf kunt presenteren.  Probeer in de huid van de werkgever te kruipen; wat wil die van een sollicitant weten, ervaren en voelen ? Saskia presenteert hoe men zich het beste kan presenteren in dit handzame eBook, een echte aanrader !

  2. Heb het net besteld. Ben reuze benieuwd en hoop dat er veel goede tips instaan. Als oprichter van At Monday, het snelst groeiende platform voor werkzoekenden van Nl, wil ik me graag verdiepen in alles wat werkzoekenden kan helpen beter gevonden te worden en, wanneer gevonden, ook echt die baan te krijgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *