Websites

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!”, volgens vele een uitspraak van Pipi Langkous. 
Maar zeker op mij van toepassing, ook wanneer ik het heb over een website maken.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!”

In 2012 wilde ik gaan beginnen met bloggen. Daar had ik dus een website voor nodig. Eerst rustig begonnen op wordpress.com, maar al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik gewoon een eigen website wilde hebben. Mijn eigen domeinnaam met mijn eigen indeling.
In de loop der jaren ben ik al diverse malen aan het spelen geweest met diverse mogelijkheden van vormgeving en technische snufjes. En wat is er veel mogelijk. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om bij bij wordpress te blijven. Ik weet nu hoe ik een domein moet aanmaken, vastleggen en vervolgens een werkende website er aan te koppelen.
Nog steeds zie ik mijzelf niet als websitebouwer. Ik snap codetaal een klein beetje. Sommige dingen kan ik herleiden, maar schrijven van codes is niet aan mij besteed. De materie vind ik wel heel leuk en door geregeld zelf de nieuwste dingen te proberen heb ik ontdekt wat wel en niet kan.
Maar het lukt mij om eenvoudig werkende websites zelf op te bouwen, voor mijzelf maar ook voor anderen.

De volgende websites zijn door mij ontworpen, gemaakt en van tekst voorzien: 
www.sasdive.nl
www.kokenvoor1.com
www.habecom.nl
 
Ben jij op zoek naar een eenvoudige website en wil je mij daarvoor inzetten? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.
Dan denk ik aan het opzetten van de domeinnaam, je wensen bespreken en die omzetten naar een mooie vormgeving, maar ook het schrijven van je teksten voor jouw website.