Het is zover!

welkomAls iemand mij in 2012 had verteld dat ik in 2013 een eigen website zou hebben…dan had ik dat niet geloofd. En nu is het zover!! Welkom op mijn eigen website: www.sasdive.nl

Toen ik ruim een jaar geleden begon met bloggen, vond ik dat zo spannend dat ik het niet eens durfde te vertellen. Eenmaal over die streep mocht heel de wereld het weten! Het resultaat: heel veel lezers en ook nog eens prachtige reacties op de diverse social media!

In de blog Hoe promoot jij jezelf? gaf ik al aan dat ik bezig was met overhevelen.
Nu is het dan zover.

Hier kan je vanaf nu mijn blogs lezen.
Tips zijn ook van harte welkom
En wil je nou als eerste weten wanneer er een nieuwe blog van mij live gaat, klik dan op de “volgbutton” rechtsonderaan. Dan stuur ik je een e-mail met de link naar de allernieuwste blog.

Het schrijven van blogs en het maken van deze site geven mij veel energie en plezier. Ditzelfde gun ik jou ook! Dus welkom op mijn eigen website!!!!!

Reageer en Inspireer

6 reacties op “Het is zover!”

 1. Hoi Sas,

  Op deze prachtige maandagmorgen wil ik je officieel feliciteren met deze stap. Ik weet nog goed toen je je eerste blog publiceerde. En kijk eens waar je nu staat. You go girl. Dat er nog vele mooie artikelen mogen volgen.

  1. Hoi Wilfred,

   dank je wel! Er zullen zeker nog artikelen volgen. Of ze mooi zijn laat ik graag over aan de lezer!

 2. He Sas,

  Ziet er gelikt uit. En je schrijstijl spreek me zeer aan.
  Wellicht dat ik je een keertje in zal huren.

  Spreek je,
  Evert

Reacties zijn uitgeschakeld.