Wat denk je van een inspirerende dag aan zee?

Inspiration by the seaDe hele week ben je bezig met van alles en nog wat. Afspraken nakomen, opdrachten uitwerken, klanten te woord staan, facturen de deur uit doen, offertes opstellen, social media bijhouden, netwerkbijeenkomsten afgaan en nog meer afspraken in je agenda inplannen.
Som ik zo een beetje op waar je allemaal mee bezig bent?

Dan is het goed om een stapje terug te doen en van een afstand naar jezelf en je onderneming te kijken.
* Ben je nog op de goede weg?
* Welke verbeteringen zijn er mogelijk?
* Zijn je klanten tevreden?
* Hoe ontwikkel ik mijn nieuwe ideeën?
En zo zijn er vast nog een veel meer vragen die je kan stellen en aan wilt pakken!

Of soms borrelt er een goed idee in je hoofd, maar krijg je het er gewoon niet uit!

Om al deze redenen is Inspiration by the Sea ontstaan.
Een dag netwerken in een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte wissel je in voor het strand waar je gaat ontspannen, jezelf fysiek uit gaat dagen en je  creativiteit gaat laten borrelen.

Op 3 oktober 2014 gaan we de dag starten met het leggen van een goede voedzame bodem en aansluitend je hoofd leegmaken en het lijf ontspannen.
Vervolgens ga jij jezelf uitdagen door de zee te trotseren om dan met andere ondernemers jezelf in de middag nog even fysiek in te spannen.
Tussen alle activiteiten door werken we gezamenlijk aan inspiratie en creativiteit om dit natuurlijk ook onderling nog even door te kunnen nemen.

Als we dan heerlijk ontspannen en geïnspireerd zijn gaan we de creatieve ideeen verder uitwerken en tijdens de BBQ kunnen we dit met elkaar doornemen. Of gewoon met andere ondernemers kennismaken.

Een fris hoofd, heldere blik, inspirerende creativiteit  en een unieke manier om nieuwe mensen te leren kennen . Dit is Inspiration by the Sea!

Kijk voor meer informatie op  www.inspirationbythesea.nl De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.