Verschillen tussen vrouwen en mannen!

Ken je dat? Vraag je als vrouw aan een man waar denk je aan? Zegt de man nergens aan! Vrouwen kunnen zich dat meestal niet voorstellen. Je denkt toch altijd! Of komt een vrouw naar jou als man toe en begint een heel verhaal te vertellen en jij als man wilt gelijk de zaken oplossen. En dat is nou net iets wat vrouwen niet willen…..die willen spuien!

Het verschil tussen mannen en vrouwen is een geliefd onderwerp voor onderzoeken, tijdschriften, wetenschap en ook heerlijk te bespreken met vrienden en vriendinnen! Ook ik kan er enorm van genieten, maar snap vaak helemaal niets van de verschillen. Bijzonder is het wel hoe dat onderwerp de mensen zo bezig kan houden. Waarom willen we zo graag het andere geslacht begrijpen? Vaak snappen we onszelf niet eens? Hoe komt dat toch?

Kijk eens naar het volgende filmpje: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AQ9L9YBJkk8] Op een komische, maar toch wel duidelijke manier worden een aantal verschillen in mannen en vrouwen laten zien. Persoonlijk vond ik het niet alleen lachen, maar door een aantal tips heeft het mij ook gemak bezorgd.

Gemak??? Ja als ik nu mijn verhaal wil spuien geef ik eerst maar even aan dat ik alleen mijn verhaal kwijt wil en niet gelijk een oplossing geboden wil krijgen…en echt waar het werkt! Of als een man tegen mij zegt dat hij nergens aan denkt, dan geloof ik het nog steeds niet helemaal, want volgens mij kan dan niet, maar toch wil ik het me best voorstellen!

Als je nou kan omgaan met die verschillen tussen mannen en vrouwen kan dat je volgens mij goed van pas komen op je werk, in je netwerk, in je relatie, met vrienden en ga zo maar door!

Hoe kijk jij tegen het filmpje aan? Wat doet en vooral brengt het jou? En heb je zelf nog leuke voorbeelden die het andere geslacht kan helpen? Reageer en Inspireer……Ik ben erg nieuwsgierig!

4 reacties op “Verschillen tussen vrouwen en mannen!”

  1. Bedankt voor delen video, heb in een deuk gelegen ! Tevens zeer verhelderend inzicht ! De link gedeeld met mijn vrouw, dochter en een paar vrienden via facebook, benieuwd naar gesprekken die hieruit voort zullen vloeien…..

  2. Vrouwen willen te graag dat mannen altijd maar ergens aan denken. Een keer nergens aan denken kan ook betekenen dat er een soort innerlijke rust is. Het accepteren dat je niet altijd ergens mee bezig hoeft te zijn. Want de wereld om je heen is toch al veel te druk.

    1. Hoi Jeroen, wat een mooie oprechte reactie! Dus door nergens aan te denken kan je een innerlijke rust creeeren. Mooie manier om hier naar te kijken!

Reacties zijn uitgeschakeld.