Vrijgezel zijn is vies!

VrijgezelIn Nederland zijn er bijna 2 miljoen vrijgezellen, de zogenoemde singles.
Behoor jij tot die groep? Gecondoleerd! Want vrijgezel zijn is echt heel erg! Je hoort er niet bij. Je bent gewoon een zielig geval. Want wil je alleen iets ondernemen? Alleen op vakantie? Of zomaar ergens alleen een kopje koffie drinken? Dat kan toch niet!

De wereld om je heen maakt zich namelijk ernstig zorgen! Het is niet gezond om single te zijn. Het is bijna of je een besmettelijke ziekte hebt. Dus ja, die mensen die wanhopig op zoek zijn naar een partner, moet ik echt gelijk geven. Zet alles op alles om een partner te vinden, want single zijn is niet goed. Of wat denk je van die mensen die in een relatie zitten, maar niet goed worden behandeld en dan bij hun partner blijven…Ik geef ze helemaal gelijk!
En zit je in een relatie, maar je bent er niet gelukkig mee? Gewoon doorbijten en in die relatie blijven!  Het is toch te belachelijk voor woorden om als single door het leven te gaan. Ineens heb ik volledig begrip voor al die mensen die zo graag een partner willen hebben dat ze van de een naar de ander hoppen.

Vrijgezel zijn hoeft helemaal geen taboe te zijn…Het moet uitgeroeid worden! Als je geen relatie hebt, ben je per definitie eenzaam en ongelukkig. Vrienden en familie kunnen dat echt nooit goed maken. Of een mooie carrière maken? Joh daar moet je niet eens aan denken als je single bent, dat lukt je namelijk toch niet.
Hoe haal je het in je hoofd om te beweren dat je gelukkig bent als single persoon?

Om een leuk leven te leiden, carrière te kunnen maken, kinderen te krijgen en succesvol te zijn heb je per se een levenspartner nodig. Huisje, Boompje en Beestje….dat moet je gewoon hebben. Heb je dat niet? Nou dan stel je totaal niets voor.
Dus stop maar met kiezen voor je eigen geluk, heb vooral geen principes meer en stel ook zeker geen eisen aan hoe jij je leven wilt leiden…..Zorg dat je niet langer als single door het leven gaat!

Toch….

Reageer en Inspireer!

3 reacties op “Vrijgezel zijn is vies!”

 1. Iemand zei me gisteren dat ik me maar eens moet gaan openstellen voor iemand die mij gelukkig maakt en die ik verdien en blablablabla “want alles is veel leuker met zn tweeën.”LOL!

 2. Hoi Mus,

  Je snapt natuurlijk dat ze echt gelijk hebben! Alles is ook veel leuker met zijn 2en….In je uppie iets gaan doen is hartstikke raar 😉 

  Dank je wel voor je reactie!

 3. Dit is net zo´n onzin als dat alle singles ´happy singles zijn´.
  Mijn eigen ervaring van zowel 15 jaar 2 langdurige relaties als mijn ervaring van 12 jaar single of allerlei varianten op relaties is dat beide situaties hun vrolijke kanten en hun schaduwzijdes hebben.
  Mensen zijn sociale wezens. De romantische relatie als het hoogste goed is ontstaan nadat het huwelijk een economische verbintenis was.De vorm waarin we relateren verandert voortdurend.
  Het of in een relatie OF single zijn is ook een fase, maar wellicht zijn we 50 tot 100 jaar verder voordat dit een algemene norm is.Wat te zeggen over open relaties (en dan niet als gelegitimeerd vreemd gaan wanneer je zin hebt maar open)Wat te zeggen van samenwonen met meerdere mensen, zonder dat je persé een seksuele relatie hoeft te hebben met iemand.Wat te zeggen van friends with benefits. Laten we eerlijk zijn, samen met iemand slapen en met iemand vrijen is heerlijk.
  Belanrgijk is dat je het in ieder geval geod hebt met jezelf. of je nu wel of niet single bent.
  Veel plezier

Reacties zijn uitgeschakeld.